Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Nezvratny osud / Final Destination 1 - 5 (2000-2011)(CZ) = CSFD 75% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Nezvratny osud / Final Destination 1 - 5 (2000-2011)(CZ) = CSFD 75% Názov:Nezvratny osud / Final Destination 1 - 5 (2000-2011)(CZ) = CSFD 75% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:5.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-01-02 Peerov:7 (Seed: 7, Leech: 0)
    Zaner:Horor,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD:
    http://www.csfd.cz/film/29943-nezvratny-osud/
    http://www.csfd.cz/film/82444-nezvratny-osud-2/
    http://www.csfd.cz/film/214337-nezvratny-osud-3/
    http://www.csfd.cz/film/242330-nezvratny-osud-4/
    http://www.csfd.cz/film/277807-nezvratny-osud-5/
    Rok vydání: 2000, 2003, 2006, 2009, 2011
    Délka: 98 minut, 90 minut, 93 minut, 78 minut, 92 minut
    Žánr: Horor / Thriller




       
       


       
       


       
       


       
       


       
       

    Screenshoty:


    Popis:

    1. Díl: Smrt je někde nablízku a Alex Browning má to štěstí (nebo smůlu?), že ví kdy a kde se zubatá objeví. Alexovo zvláštní nadání se poprvé projeví těsně po nástupu na palubu letadla, kterým má, společně se svými spolužáky ze střední školy, letět na školní výlet do Paříže. A právě když už sedí v kabině a se zapnutým bezpečnostním pásem čeká na odlet, promítne se mu před očima hrozivá vize, ve které prožije start letadla následovaný explozí, již nikdo z pasažérů nepřežije. Alex propadne panice a vyzývá všechny, aby okamžitě vystoupili, čímž způsobí mezi pasažéry takový rozruch, že jej společně s dalšími šesti spolucestujícími posádka vykáže z letadla. Kromě Alexe se tak ocitnou zpátky na letišti jeho kamarádi Tod a Billy, spolužačka Clear, která instinktivně vycítila, že Alexovy obavy jsou oprávněné, Carter, který se s Alexem v letadle popral a byl za to vyveden i se svou přítelkyní Terry, a jejich učitelka, slečna Lewtonová, která se dobrovolně rozhodla, že se svými studenty počká na další let. Atmosféru vzájemného obviňování za ztrátu půldne v Paříži přeruší výbuch letadla, ke kterému skutečně krátce po startu dojde. Nikdo nechápe, jak mohl Alex katastrofu předvídat, a nakonec, místo aby mu byli vděční, se ho sp횹 bojí a hledí na něj s nevražživostí. I agenti FBI, kteří ho vyššetřují, si jeho vysvětlení vyslechnou s nedůvěrou a sp횹e si Alexe zařadí mezi podezřelé. Zvlᚹtě kdyžž po několika týdnech začínají umírat dalšší z těch, co díky Alexovi přežžili. Alex postupně nabývá přesvědčení, žže díky jeho předtušše se jim vššem sice podařilo smrt obelstít, ale ne nadlouho. Proto se spojí se zbývajícími kamarády, aby společnými silami čelili osudu a vyzráli nad smrtí.

    2. Díl: Clear Riversová (Ali Larterová) jediná prežžila katastrofu letu č. 180. Vššetci ostatní pasažžieri, ktorí rovnako ako ona najprv unikli pádu lietadla, sa neskôr jeden po druhom odporúčali do chladnej náruče smrti. Nezvratný osud si postupne vybral ich žživoty a vyrovnal tak číslo náhodne prežžitých takmer na nulu. Clear vie, žže ona je teraz na rade. ŽŽe smrt sa na ňu užž chystá a len náhoda ich môžže zachránit. Bohužžiaž je jediná, ktorá tomu verí. Vššetcia ostatní si myslia, žže ššok zo smrti jej priatežov bol natožko silný ažž stratila súdnost. Preto ju teraz držžia pod zámkom na psychiatrickej klinike, kde si ju môžže smrt nájst pri jednej a tisícej príležžitosti. No smrt má zatiaž inde plné ruky práce. Kimberly Cormanová (A.J.Cooková) má zvlᚹtnu víziu - ona a jej priatelia zomreli na ceste č. 23 pri straššnej zrើke áut, kde lietali časti tiel spolu s kovom a plastovými úlomkami. Bol to nejaký psychický záchvat strachu? Alebo snáď varovanie? Kimberly je na najlepššej ceste do ústavu za Clear. Dožžije sa toho vôbec?

    3. Díl: James Wong sa po ššiestich rokoch vracia k dnes užž kultovému hororovému thrilleru Nezvratný osud a prinᚹa na plátna kín jeho tretie pokračovanie. V jednotke i dvojke sme videli márny boj skupinky žudí, ktorí sa snažžili uniknút rafinovaným nástrahám smrti. A "oklamat smrt" sa budú snažžit aj hlavní hrdinovia trojky. Osud hrdinov prvých dvoch príbehov sa uzavrel a začína sa úplne nová kapitola. Po lietadle a diažnici sa tentokrát dej prenesie na horskú dráhu. Hlavná hrdinka Wendy má predtuchu, žže populárna horská dráha "The Devil's Flight" sa vykožají a vššetci pasažžieri budú doslova rozmetaní po celom zábavnom parku. Podarí sa jej presvedčit zopár žudí, aby sa horskej dráhe vyhli a naššli si radššej inú zábavu. Po chvíli z bezpečnej vzdialenosti sledujú, ako sa vízia stáva skutočnostou a horská dráha sa rozpadáva. Ale ako sme sa užž dozvedeli z predchádzajúcich filmov, smrt sa len tak žahko oklamat nedá. A ak je vṚ čas, ona si spôsob ako vás dostat nájde...

    4. Díl: V den, který měl být pohodovým dnem s kamarády na závodech, měl Nick Bannon (Bobby Campo) děsivou předtuchu, žže shoda nešštastných náhod způsobí hromadnou havárii závodících aut, žže hořící trosky aut budou padat mezi diváky a brutálně zabijí i jeho kamarády a žže na něj samotného spadne střecha ochozů. Kdyžž se Nick probere ze své hrůzostraššné představy, zpanikaří a přiměje svou přítelkyni Lori (Shantel VanSanten) a jejich kamarády Janet (Haley Webb) a Hunta (Nick Zano), aby odeššli...podaří se jim uniknout jen vteřiny před tím, nežž se Nickova straššná vize stane děsuplnou realitou. Skupinka mladých lidí si myslí, žže se jim povedlo podvést smrt, ale bohužžel pro Nicka a Lori to je jen začátek. Zlé předtuchy pokračují a přežživšší ze závodů umírají jeden po druhém, a to nepředstavitelně krutě. Nick musí přijít na to, jak znovu podvést smrt - a tentokrát definitivně - ješště před tím, nežž se sám stane obětí svého nezvratného osudu. Film je posledním pokračováním série „Nezvratný osud“ a je prvním 3D filmem, který svým fanoušškům nabídne velmi děsivou, vzruššující jízdu.

    5. Díl: Nezvratný osud 5 je pokračováním hororové série. Tentokrát skupinu nesleduje žžádný démon ani ššílenec, ale samotná smrt, či přesněji řečeno samotní filmaři. Skutečná smrt je samozřejmě daleko prozaičtějšší, kdyžž nechá spoustu lidí umřít ve spánku v posteli, ale to není přílišš kinematografické. V tomto filmu, podobně jako v předchozích čtyřech dílech, napětí či provokování spočívá v tom, žže člověk hádá, které předměty na určitém místě zlikvidují určitou postavu - ššpatné vedení, záludné nožže, větrák u stropu nebo požžár v kuchyni?
    Samovi (Nicholas D’Agosto) tentokrát připadne úloha zachránce, má zachránit žživot sedmi kolegů vč. svého nejlepššího kamaráda Petera (Miles Fisher) a přítelkyně Molly (Emma Bell). Hlasy těm, kteří přežžijí propůjčí the Lucky Eight, ale z pohledu smrti měli vššichni umřít na zmíněném mostě. Zarputilý posel smrti (Tony Todd), který v posledním díle zmizel, varuje Sama na pohřbu slovy: „Smrti se nelíbí, kdyžž ji chce někdo napálit.“



    ONLINE

    1







    2







    3







    4







    5










    Rombrt, bubulu, svedak, roman-beran, sklady123, Vlkoš01,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    evik1
    Ratio 2.16

    Member+

    15/02/2023 23.26.28
    super

    0
    michael111
    Ratio 0.07

    Clen

    23/12/2022 08.59.12
    prosim sk dabing

    0
    Rombrt
    Ratio 6.04

    VIP

    16/10/2020 14.57.11
    seed prosím

    0
    M_E2015
    Ratio 0.42

    Clen

    09/11/2019 10.50.46
    pls seed...dík

    -5
    alienstaff
    Ratio 2.64

    Member+

    04/01/2019 16.14.39


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.091 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 00:02
    sql

    TOPlist